AGB-code

Kwaliteitsactie

Een juiste registratie van je gegevens in het AGB-register is belangrijk voor zorgaanbieder zelf!
De AGB-code wordt als identificerende sleutel toegepast in het declaratieverkeer, en is ook van belang bij de contractering met zorgverzekeraars en de vindbaarheid via bijvoorbeeld zorggidsen. Een onjuiste weergave van de vermelding in het AGB-register is daarbij niet wenselijk.

Het terugdringen van administratieve lasten binnen de zorg is eveneens een belangrijk aandachtspunt. Om deze doelstelling te realiseren is een betrouwbare basis essentieel. Je hulp is hierbij onmisbaar, het gaat immers over je gegevens.
 

Wat vragen wij van je?

Je kan je registratie eenvoudig controleren en akkoord geven op de Algemene Voorwaarden. Via onderstaande button opent een inlogpagina. Je gebruikersnaam en wachtwoord heb je per brief van ons ontvangen.

Ik wil inloggen

Nadat je bent ingelogd presenteren wij je gegevens zoals die op 1 augustus 2015 bij ons bekend waren. Mogelijk hebben wij gegevens in je registratie aangepast na deze datum. Op deze persoonlijke pagina worden dan evengoed nog de gegevens van 1 augustus getoond. Wij vragen je ook dan uw gegevens goed na te kijken, aan te passen indien nodig en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Heb je je gegevens gecontroleerd en akkoord gegeven op de Algemene Voorwaarden of heb je aangegeven geen gebruik meer te (willen) maken van je AGB-code, dan kan de internetpagina met je login en wachtwoord niet opnieuw benaderd worden.
 

Akkoord op de Algemene Voorwaarden

De wet- en regelgeving omtrent privacy wordt meer en meer aangescherpt, ook vanuit de EU. Partijen die je gegevens vastleggen, hebben hiervoor uitdrukkelijke toestemming nodig. Daarom zijn de Algemene Voorwaarden AGB geactualiseerd en vragen wij een akkoord op de Algemene Voorwaarden. Uiteraard verandert er niets aan de wijze waarop wij met je  gegevens omgaan.

De Algemene Voorwaarden kunt u downloaden via deze link.


Veel gestelde vragen

Is deze mailing geen SPAM of phising?

Ik kan de link niet openen. Doe ik iets fout?

Verandert er iets in de werkwijze van het AGB-register?

Er ontbreekt een nul in mijn AGB-code. Klopt dit wel?

Kan ik mijn vraag telefonisch stellen?

Ik kan de link naar de algemene voorwaarden niet openen

Ik heb geen BIG-nummer